Dutch_flag_icon English_flag_icon googleplusicon twittericon facebookicon instagram-icon emailicon
Personaltraining
personal_training
Onebalance
Je kunt bij mij ook terecht voor massage.

Welkom bij One Balance


Wil je graag afvallen en/of fitter worden? Wil je sterker worden of doe je aan een bepaalde sport en wil je hiervoor meer (explosieve) kracht opbouwen? Heb je bepaalde pijnklachten (gehad) en is het nodig om je spieren weer te versterken? Weet je niet hoe je moet trainen om jouw doel te kunnen behalen? Wil jij ook gerichter en effectiever trainen dan dat je nu doet en het maximale uit jezelf halen?

Ik ben Karlien, personal trainer bij Active Health Center Leidschenveen.
Sporten is altijd een belangrijke factor in mijn leven geweest. Ik kan mij geen leven zonder sport voorstellen. Het is een uitlaatklep waar ik zowel mijn positieve als mijn negatieve energie in kwijt kan.
Zelf doe ik naast krachttraining ook graag aan kickboksen.
En een potje voetbal ben ik ook altijd voor in.

Graag wil ik mijn kennis en enthousiasme op u overbrengen en u motiveren. Ik bied leuke en uitdagende trainingen zodat u met plezier komt trainen. Samen halen wij het maximale uit uw training. U kunt bij mij individueel trainen ,in tweetallen of kleine groep. De training zal plaatsvinden bij AHC Leidschenveen. Dagen en tijden in overleg.

In de trainingen die ik aanbied, concentreer ik mij op het creëren van een sterk lichaam met onder andere een goede sterke core. Een sterk lichaam is beter belastbaar waardoor u minder snel last van pijnklachten zult hebben. Het onderhouden van een gezond lichaam of zelfs een betere mobiliteit bewerkstelligen zijn ook punten die ik erg belangrijk vind en thuis horen in een training, daar dit de kwaliteit van bewegen verbetert. Naast dat ik werkzaam ben als personal trainer, ben ik ook sportmasseur en triggerpoint behandelaar. Zie One balance massage.
Dit geeft mij de mogelijkheid om verder te kijken dan alleen het geven van een goede doelgerichte training.

Mijn motto: “De uitdaging van vandaag, is de kracht van morgen”.FotoKDPT
Logo_Active_Health_Center_PT