Skip to content

4 Comments

 1. Ibrahim
  13th December 2020 @ 00:34

  Hallo,

  Tevens heb ik ook nek artrose, schouder en chronisch spanningshoofdpijn zou u mij kunnen helpen met je advies

  Mvg

  Bildirici

  Reply

  • admin
   19th December 2020 @ 00:39

   Beste Bildirici,

   Bedankt voor je reactie. Natuurlijk wil ik je graag helpen! Ik heb je even een mailtje gestuurd. Het kan zijn dat deze in je ongewenste mail terecht komt.

   Karlien

   Reply

 2. Tammy
  24th January 2021 @ 22:24

  Hoi ik heb exact hetzelfde als jou dagen vol nek rug schouder en borstpijn chronische syndroom tietze en veel spanning in me lijf burn out klachten allergieën en b12 tekort

  van alles al geprobeerd maar de dagen zijn nooit pijnvrij vermoeiend en voel me bejaard ben 34 ,moedeloos van me hoofd wilt van alles maar alleen als ik slaap voel ik gelukkig niks jammer dat je er niet bij verteld hoe je er vanaf kwam we zijn er om elkaar te helpen hoe heb jij dit dan gedaan?

  Reply

  • admin
   26th January 2021 @ 19:44

   Hi Tammy! Wat een shit situatie hey! Maar als ik eruit kan komen, kun jij dat ook! Ik heb meerdere blogposts waarin ik meer vertel over wat de oplossing is, dus ik kan je zeker aanraden ook m’n andere blogposts te lezen. Je zou bijvoorbeeld als eerste eens naar deze blogpost kunnen kijken: https://www.onebalance.nl/direct-van-je-chronische-pijnklachten-af/ Dit zal je al direct een heel groot stuk verder helpen!

   Ook zou je mijn Facebook group kunnen checken voor meer hulp en gelijkgestemden die bezig zijn om pijnvrij te worden: https://www.facebook.com/groups/onebalance/

   Als je geen Facebook hebt, ben ik ook op YouTube te vinden sinds kort: https://www.youtube.com/channel/UCKN_l6e_Nqu-ZmrfQ4W36Ug

   Zo ben ik er voor je op allerlei manieren om ook jou pijnvrij te krijgen! Ik weet zeker dat het je helpt! Mocht je meer persoonlijke 1-op-1 begeleiding willen van mij, laat het me dan even weten!

   Karlien

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *