Skip to content

One Balance Ontdek

One Balance Ontdek

Ik maakte van mijn eigen struggles mijn kracht.

Nu is het mijn missie om jou te laten zien hoe jij hetzelfde kunt doen.

Mijn verhaal Voor jou

Vanaf 2010 heb ik verschillende gezondheidsproblemen gehad.

Dit begon allemaal in 2010 toen ik nog werkte als reisconsulent en onverwachts last kreeg van ernstige chronische rug-, nek- en schouderpijn.

Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en heb alle hoeken van behandelland gezien, zowel regulier als alternatief. Het eindresultaat was dat niemand meer wist hoe ze me moesten helpen en ik kreeg te horen dat ik er maar mee moest leren leven dat het nooit beter zou worden.

Ik accepteerde dat niet en besloot het zelf op te lossen.
Ik ging op onderzoek uit en herstelde mezelf voor 100% en heb sindsdien nooit meer chronische rug-, nek- of schouderpijn gehad.

Ik vond het opmerkelijk en belachelijk dat geen enkele beoefenaar mij had kunnen helpen, terwijl ik, destijds reisconsulent, mezelf van mijn klachten af kon helpen.

Over Karlien

Dus toen ik in 2013 eindelijk zelf pijnvrij was, wilde ik weer aan het werk, ook al was ik eerder arbeidsongeschikt verklaard. In een jaar tijd heb ik 3 versnelde studies gedaan om mezelf om te scholen en zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan.
Ik verzamelde m’n geld voor een massagetafel, sleepte het met me mee in de tram naar mijn huis en toverde een van mijn kamers om tot massageruimte. Ik leerde mezelf een website en flyers te maken en had al snel mijn eerste klant. One Balance was begonnen.

 


Mijn doel?

Om mensen te helpen van pijn af te komen waar ze onnodig last van hebben!

De jaren waarin ik uitsluitend met triggerpoint en sportmassage werkte, leverden mooie resultaten op. Inmiddels ben ik echter vele jaren, cursussen en workshops, veel inzichten en veel kennis verder.
En dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn visie heb verbreed. ‘One Balance’ zoals in fysiek, mentaal en emotioneel om de resultaten voor mijn cliënten blijvend te houden.

Nutrition coach MindBody coach

Tijdens die jaren van werken en verder studeren ontwikkelde ik andere nieuwe gezondheidsproblemen, zoals zeer zware bijnieruitputting, maagpijn, hevige pijn door mijn hele romp, spijsverteringsproblemen, moeilijk diep ademhalen en andere vage symptomen die zo pijnlijk werden dat ik op een gegeven moment dacht dat ik dood zou gaan.

Dit alles leidde me op een pad van meer studeren. Studeren over voeding en ontgifting en over de MindBody-verbinding bij gezondheidsproblemen. Het werd me heel duidelijk dat de mind, emoties en spirituele verbinding CRUCIAAL zijn bij genezing.

Net als bij mijn chronische rug-, nek- en schouderpijn was er geen specialist die mij anders dan een tijdelijke symptoombehandeling wist te geven, dus ik genas mezelf weer.

Door dit alles werd mijn passie en drive om anderen te helpen alleen maar groter.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen groei doorgemaakt op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied en heb ik met verschillende coaches en mentoren gewerkt die mij enorm hebben verrijkt.

Ik heb fysieke behandelingen losgelaten en richt me alleen nog op het mentale, emotionele en spirituele deel.

Niet dat fysieke behandelingen niet geweldig kunnen zijn, maar gewoon omdat ze niet de bron van je gezondheid zijn. Doe fysieke behandelingen gewoon omdat je het leuk vindt, niet omdat je denkt dat het je zal genezen.

JIJ bent de bron van je gezondheid. Niets buiten jou is dat.

Dit gezegd hebbende, zal mijn huidige perspectief en manier van mensen met chronische pijn helpen het beste werken bij mensen die ruimdenkend en spiritueel zijn en die zich er al van bewust zijn dat ze hun eigen realiteit creëren en volledig eigenaar zijn van hun leven.

Als dat klinkt als jou en je op zoek bent naar iemand die je naar je volgende expansiepunt kan leiden door je te wijzen op waar je jezelf beperkt en door je blinde vlekken tot je bewustzijn te brengen, dan ben ik er om je te begeleiden.

Over Karlien

Over Karlien

Mindbody health coach - Expansie coach

Karlien

Mindbody health coach – Expansie coach

Ik vind de menselijke ervaring interessant en blijf mijn bewustzijn erover vergroten.

Gezondheid, vrijheid en liefde zijn erg belangrijk voor me en daarom leef ik er zoveel mogelijk naar.

Wil je meer ontdekken over mijn verhaal en visie?