Skip to content

One Balance Ontdek

One Balance Ontdek

Ik maakte van mijn eigen struggles mijn kracht.

Nu is het mijn missie om jou te laten zien hoe jij hetzelfde kunt doen.

Mijn verhaal Voor jou

Vanaf 2010 heb ik verschillende gezondheidsproblemen gehad.

Dit begon allemaal in 2010 toen ik nog werkte als reisconsulent en onverwachts last kreeg van ernstige chronische rug-, nek- en schouderpijn.

Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en heb alle hoeken van behandelland gezien, zowel regulier als alternatief. Het eindresultaat was dat niemand meer wist hoe ze me moesten helpen en ik kreeg te horen dat ik er maar mee moest leren leven dat het nooit beter zou worden.

Ik accepteerde dat niet en besloot het zelf op te lossen.
Ik ging op onderzoek uit en herstelde mezelf voor 100% en heb sindsdien nooit meer chronische rug-, nek- of schouderpijn gehad.

Ik vond het opmerkelijk en belachelijk dat geen enkele beoefenaar mij had kunnen helpen, terwijl ik, destijds reisconsulent, mezelf van mijn klachten af kon helpen.

Over Karlien

Dus toen ik in 2013 eindelijk zelf pijnvrij was, wilde ik weer aan het werk, ook al was ik eerder arbeidsongeschikt verklaard. In een jaar tijd heb ik 3 versnelde studies gedaan om mezelf om te scholen en zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan.
Ik verzamelde m’n geld voor een massagetafel, sleepte het met me mee in de tram naar mijn huis en toverde een van mijn kamers om tot massageruimte. Ik leerde mezelf een website en flyers te maken en had al snel mijn eerste klant. One Balance was begonnen.

 


Mijn doel?

Om mensen te helpen van pijn af te komen waar ze onnodig last van hebben!

De jaren waarin ik uitsluitend met triggerpoint en sportmassage werkte, leverden mooie resultaten op. Inmiddels ben ik echter vele jaren, cursussen en workshops, veel inzichten en veel kennis verder.
En dat heeft ervoor gezorgd dat ik mijn visie heb verbreed. ‘One Balance’ zoals in fysiek, mentaal en emotioneel om de resultaten voor mijn cliënten blijvend te houden.

Nutrition coach MindBody coach

Tijdens die jaren van werken en verder studeren ontwikkelde ik andere nieuwe gezondheidsproblemen, zoals zeer zware bijnieruitputting, maagpijn, hevige pijn door mijn hele romp, spijsverteringsproblemen, moeilijk diep ademhalen en andere vage symptomen die zo pijnlijk werden dat ik op een gegeven moment dacht dat ik dood zou gaan.

Dit alles leidde me op een pad van meer studeren. Studeren over voeding en ontgifting en over de MindBody-verbinding bij gezondheidsproblemen. Het werd me heel duidelijk dat de mind, emoties en spirituele verbinding CRUCIAAL zijn bij genezing.

Net als bij mijn chronische rug-, nek- en schouderpijn was er geen specialist die mij anders dan een tijdelijke symptoombehandeling wist te geven, dus ik genas mezelf weer.

Door dit alles werd mijn passie en drive om anderen te helpen alleen maar groter.

Om dit te kunnen doen, moest ik bieden wat ik had gemist in mijn eigen periode van proberen te helen.
Ik moest het anders doen dan anderen.

Daarom heb ik mijn eigen unieke programma’s gemaakt, gericht op het helen van chronische pijn en gezonder eten.
Allemaal met een complete holistische benadering en met alles erin wat je nodig hebt om de blijvende resultaten te krijgen waar ik, en jij nu ook, naar op zoek bent.

De resultaten van deze totaalaanpak zijn verbluffend en ik ben erg dankbaar dat ik dit werk mag doen!
Met deze nieuwe visie breidde mijn missie ook een beetje uit:

Mijn missie is om jou de kracht van jezelf en de kracht die je hebt over je eigen lichaam te laten zien. zodat je de controle over je leven terug kunt nemen en weer kunt gaan leven in plaats van geleefd te worden door beperkingen.

Een fit, energiek en gezond gelukkig leven, zoals het voor jou bedoeld is! ♥

Over Karlien

Over Karlien

Mindbody health coach - mindset and stress mastery

Karlien

Mindbody health coach – mindset and stress mastery

Ik ben geïnteresseerd in het leren van nieuwe dingen en groeien, op alle niveaus van mezelf en het leven in het algemeen. Ik vind het menselijk lichaam en de mind fascinerend en zal het altijd blijven bestuderen.

Omdat ik zelf ambitieus en hardwerkend ben en mij 100% inzet om echte resultaten te behalen, werk ik het liefst met klanten die zelf ambitieuze (pro-)actieve ondernemers zijn en echt klaar zijn om hun gezondheid op nummer 1 te zetten.

Gezondheid, vrijheid en liefde zijn erg belangrijk voor mij, daarom probeer ik daar zoveel mogelijk naar te leven.

Wil je meer ontdekken over mijn verhaal en visie?