Skip to content

Pain into Power Program De snelste en eenvoudigste weg voor het vergroten van je lichamelijke gezondheid en geluk

Pain into Power Program De snelste en eenvoudigste weg voor het vergroten van je lichamelijke gezondheid en geluk

Pain into Power Program De snelste en eenvoudigste weg voor het vergroten van je lichamelijke gezondheid en geluk

Het Pain into Power-programma brengt de dingen naar je bewustzijn die je
je beperken in het vergroten van
je fysieke gezondheid

ervaar de voordelen

Het Pain into Power-programma brengt de dingen naar je bewustzijn die je
je beperken in het vergroten van
je fysieke gezondheid

ervaar de voordelen

• 1-on-1 met mij persoonlijk • Op maat gemaakt voor jou • 3 of 6 maanden • Twee-wekelijks videocall •

Behandelaar Karlien

 • Ontdek de eenvoudige en moeiteloze manier om je fysieke gezondheid te vergroten. Je hoeft niet meer te struggelen en hard te “proberen” om je fysieke gezondheid te veranderen. Schakel over naar het creëren van je fysieke gezondheid vanuit gemak en vrede, met je intuïtie, in plaats van met kracht en angst vanuit het logische/ego verstand. Leven vanuit je hart in plaats van je verstand. De ECHTE jij zijn, de authentieke jij.
 • Herwonnen energie. Alle energie die je hebt gebruikt om met veel kracht te proberen je fysieke gezondheid te veranderen, komt vrij om te gebruiken voor andere nieuwe ervaringen die je wel echt plezier brengen en zelfs energie GEVEN. Plus je zult je ontdoen van andere oude energiezuigende situaties die dan ruimte zullen maken voor vrije open schone energie, klaar om frisse nieuwe ervaringen te ontvangen!
 • Doorbreek waar je vastloopt. Begeleiding bij jouw specifieke persoonlijke situatie waarin je in cirkels loopt, om een nieuwe, andere ervaring te creëren dan je huidige ervaring.
 • Meer grenzeloos creëren van je leven voorbij de logica door beter te leren luisteren naar je intuïtie (in-tuition/innerlijke leiding) en meer vertrouwen op te bouwen in je intuïtie/jezelf.
 • Leren en ervaren hoe je emoties/gevoelens volledig kunt voelen in plaats van ze te onderdrukken, zodat je ze kunt loslaten en verder kunt gaan.
 • Hoe je de energie (de emoties) kunt gebruiken om nieuwe, andere en expansieve ervaringen in je leven te creëren. (zonder jezelf te hoeven veranderen)
 • Hoe je uit je hoofd komt en meer in je gevoelslichaam. Hoe meer in het NU-moment te leven in plaats van in het verleden of de toekomst.
 • Meer tijd voor dingen die je ECHT graag doet, omdat je geen tijd meer hoeft te verspillen aan dagelijkse routines met technieken en ingewikkelde methodes om je leven geforceerd te proberen te veranderen (je hoeft geen affirmaties meer te doen, niet meer te visualiseren, je mind niet meer te herprogrammeren, je chakra’s niet te zuiveren, geen energiehealing, geen volle maan ceremonies, geen “helend” dieet, je vibratie verhogen, enz.)
 • Daadwerkelijk genieten van het leven, meer plezier hebben. Niet langer dingen hoeven te doen die je eigenlijk niet leuk vindt om te doen.
 • In staat zijn om relaties te hebben met wederzijdse waardering, diepere verbinding en minder conflicten vanwege verruimd bewustzijn, acceptatie en waardering van jezelf en andere mensen om je heen.
 • Nieuwe innerlijke staat van zijn van grenzeloosheid, overvloed, vrijheid en plezier die je opent om een uiterlijke weerspiegeling te ervaren in de fysieke wereld van grenzeloosheid en overvloed aan gezondheid, rijkdom, vrede, vrijheid, liefde etc.

Jouw situatie

Jouw situatie

Je ervaart momenteel chronische pijn / TMS Mindbody syndroom.

Je bent je bewust van hoe je onderdrukte emoties je fysieke pijn veroorzaken.

Je weet dat je je eigen werkelijkheid creëert.

En je weet dat het allemaal neerkomt op je gevoelens, je gedachten en je acties.

En ja, je weet hoe je de externe wereld vanuit het ego met kracht kunt manipuleren en beheersen door middel van mainstream manifestatie teachings.

Je realiseert je ook dat JIJ de bron bent van je gezondheid en dat niets BUITEN jou de bron is van je gezondheid en dus zal het laten gebeuren via externe bronnen je niet die “permanente” resultaten geven waar je naar op zoek bent.

Bovendien kost het veel te veel energie, veel te veel moeite om het op die manier te doen en je bent moe van het forceren, controleren en manipuleren. Je bent het zat dat het allemaal zoveel moeite kost, omdat je weet dat het niet zo hoeft te zijn.

En ondanks al je inspanningen zie je sowieso ook geen verandering in je ervaring.

Je realiseert je nu wel dat het niet iets is wat je buiten jezelf doet en ook het forceren van je innerlijke staat door middel van mainstream manifestatie teachings is niet de manier.
Maar je kunt er maar niet achter komen wat het pad is dat je moet nemen om je fysieke gezondheid moeiteloos te vergroten vanuit een gevoel van gemak en vrede.

Het is een manier van ZIJN, het is een manier van leven.

En het Pain into Power programma zal je daar precies doorheen leiden.

 • Geen “repareren”
 • Geen herprogrammering van de (onderbewuste) mind.
 • Niet “high vibe zijn”, “je vibratie verhogen” of “op de juiste frequentie zitten”.
 • Geen krachtige manipulatie door middel van mainstream manifestatietechnieken.
 • Geen ingewikkelde onzin
 • Geen speciale technieken om je situatie te manipuleren en te controleren

Neem je kracht terug, volg je intuïtie en omarm je rol als de schepper en bron van ALLES.

Neem je kracht terug, volg je intuïtie en omarm je rol als de schepper en bron van ALLES.

Karlien behandelaar chronische pijn 500

Het Pain into Power programma is uniek, omdat ik het volledig zelf heb ontworpen vanuit mijn eigen ervaring van 10+ jaar mensen helpen hun gezondheid te vergroten en tijdens die jaren begeleid te zijn door verschillende behandelaars, coaches en mentoren, op alle aspecten; fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel.

De benadering die ik nu gebruik is volledig gebaseerd op het werken van binnen naar buiten in plaats van te proberen iets te veranderen in de “buitenwereld” zoals het fysieke lichaam. In plaats daarvan ligt de focus op de binnenkant, de gevoelens, maar het allerbelangrijkste; niet vanuit een plaats van kracht en controle maar vanuit een plaats van “zijn” en “toelaten”.

JIJ bent de BRON van GEZONDHEID.

Laat me je naar je volgende expansiepunt leiden door aan te geven waar je jezelf beperkt en door je blinde vlekken naar je bewustzijn te brengen.

BEN het. LEEF het. ERVAAR het.

BEN het. LEEF het. ERVAAR het.