Skip to content

One Balance Ontdek

One Balance Ontdek

In 2013 toen ik na 3 jaar eindelijk zelf pijnvrij was, wilde ik ondanks dat ik afgekeurd was weer aan het werk. Ik deed 3 versnelde opleidingen in een jaar tijd om me om te scholen en zo snel mogelijk aan het werk te kunnen. Ik sprokkelde geld bij elkaar voor een massagetafel, sleepte die in de tram mee naar huis en richtte één van m’n kamers in m’n woning in als praktijkruimte. Ik leerde zelf een website en flyers maken en kreeg daarmee m’n eerste cliënt. One Balance was van start.

Mijn doel? Al die mensen die onnodig met pijn zitten helpen om van de pijn af te komen!

Massage

De jaren waarin ik enkel fysiek behandelde middels triggerpoint massage en sportmassage gaven geweldige resultaten.
Echter inmiddels ben ik vele jaren, vele cursussen en workshops, veel nieuwe kennis en inzichten verder. En dat maakt dat ik breder ben gaan kijken. ‘One Balance’ zeg maar van zowel fysiek, mentaal en emotioneel. De resultaten hiervan zijn overweldigend mooi en ik ben zeer dankbaar dat ik dit werk mag doen! 
Met deze nieuwe visie is mijn missie ook wat verdiept:

Mijn missie is om jou de kracht van jezelf en je eigen lichaam te laten inzien, zodat je de controle over je leven terug kunt nemen en weer kunt gaan leven in plaats van geleefd te worden door je belemmerende chronische pijnklachten.
Een fit, energiek en gezond gelukkig leven, zoals bedoeld is voor je! ♥

Over Karlien

Over Karlien

Triggerpoint behandelaar, masseuse & MindBody Coach

Karlien

Triggerpoint behandelaar, masseuse & MindBody Coach

Mijn interesses liggen bij nieuwe dingen leren en groeien, op alle vlakken van mijzelf en van het leven.
Het menselijk lichaam intrigeert mij enorm. Hier raak ik dan ook nooit op uitgeleerd. Ook op het gebied van voeding en detox heb ik een grote interesse en deed ik zeer uitgebreid zelfonderzoek en experimenteer(de) ik veel.

Omdat ik zelf ambitieus en ondernemend ben en 100% gecommitteerd voor écht resultaat wil gaan, werk ik ook het liefst samen met cliënten die ambitieuze (pro-)actieve ondernemer zijn en écht klaar zijn om hun gezondheid op #1 zetten.

Gezondheid, vrijheid & liefde zijn belangrijke waarde voor mij, waarnaar ik zo veel mogelijk streef te leven.

Mijn verhaal voor jou

In 2010 toen ik nog als reisadviseuse werkte kreeg ik onverwacht last van ernstige schouder- nek- en rugpijn. Ik werd volledig afgekeurd en raakte in de ziektewet. 
Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd en heb alle hoeken van behandelland wel gezien, zowel regulier als alternatief. Met als eindresultaat dat niemand het meer wist en er tegen mij werd gezegd dat ik er maar mee moest leren leven dat het nooit beter zou gaan worden. 

Daar legde ik mij niet bij neer en besloot het zelf wel op te lossen.
Ik ging op onderzoek uit en herstelde mijzelf voor 100% en heb sindsdien nooit geen last meer ervan gehad.
Ik vond het opmerkelijk én belachelijk dat geen enkele behandelaar mij had kunnen helpen, terwijl ik, als toendertijd leek op het gebied aangezien ik reisadviseuse was, mijzelf wél van mijn klachten af kon helpen. Ik besloot daarom mij om te scholen en hetgeen ik zelf had gemist in ‘behandelland’ tijdens mijn eigen pijnperiode de wereld in te helpen zodat mensen in dezelfde situatie wél geholpen zouden kunnen worden. 

Pain into power 500

Meer ontdekken over mijn verhaal en visie?